6 seksuele posities voor introverte

6 seksuele posities voor introverte

In tegenstelling tot stereotypen zijn introverten zijn helemaal niet verlegen in bed en kunnen je je tenminste niet minder plezier geven dan extravert. Interviewen van verschillende introverten, hebben we geleerd welke posities ze de voorkeur geven aan seks om het minst ongemakkelijk te voelen.

een. Lepel

Deze prachtige en ongelooflijk handige positie laat een man aan de zijkant liggen, strikte je borst en clit, en een lid goed stimuleert het punt G.

2. Missionaris

De meest “klassieke” houding die zijn waarde niet verliest. Ongeacht het type persoon, het zal iedereen bij iedereen passen, maar de introverten zijn vooral van haar voor het ontbreken van onnodige franjes.

3. Wederzijdse masturbatie

Ja, ja, herhaal opnieuw: niet alle introverten zijn verlegen en geweigerd in bed. Om je lichaam te verkennen en beter te leren over de sympathieën en antipathies van de partner, probeer dan wederzijdse masturbatie. Het is leuk, geeft veel plezier en maak je “echte” seks veel beter.

4. Knie-elleboog

Misschien is de beste positie om het punt g te stimuleren, omdat de penis dieper doordringt en een sterkere druk heeft op de voormuur van de vagina. Sommigen vinden het echter niet leuk als niet genoeg romantisch – maar niet introvert.

5. Zitting

Lijkt op “Lepels”, maar niet aan de zijkant liggen, en in een zitpositie – op https://impotentie.beginthier.nl/ het bed of in een comfortabele stoel. In deze positie is het erg handig om te knuffelen en te strelen.

6. Omgekeerde rijder

Bovendien kunt u op de juiste snelheid en in een handige richting bewegen en de clitoris krijgt een extra stimulatie door wrijving over het lichaam van

de partner. Als je terugdraait naar hem, kun je je concentreren op je gevoelens, geen zorgen te maken over visueel contact.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra