8 technieken van sensuele massage van hoofd tot benen

8 sensuele massagetechnieken: van hoofd tot benen

Gebruik twee vingers van elke hand, klik voorzichtig op beide tempel gedurende enkele seconden op beide tempel. Draaiden dan de kleine cirkels met je vingers, daalden het geleidelijk af in zijn wangen. Wanneer je naar de kaak komt, breng je de punt van de wijsvinger voorzichtig door met de lippen. De buitenrand van de lip zit vol met zenuwuiteinden, en ze zullen op uw aanraking reageren.

2. Oren

Acupunctuurspecialisten beweren dat de hier gelegen zenuwuiteinden geassocieerd zijn met Genitalia. Waarom niet profiteren?

Knijp voorzichtig en trek de bruggen van zijn oren met grote en wijsvingers. Tegelijkertijd streel het uitstekende deel van het oor in de vorm van de letter “C”. Als je ‘patiënt’ draait, probeer het langzamer te doen.

3. Handen

Juiste aanraking aan de hand kan zijn libido viagra kopen in winkel verbeteren.

Cirkelvormige bewegingen smeeren de buitenkant van de borstelpads van de vingers, geleidelijk naar het centrum – de meest gevoelige zone. Geef dan elke herhaling tussen de vingers enigszins door met uw grote en wijsvingers. Het topje van de vinger in de beweging op en neer de onderste falanx van zijn kleine mannen.

4. Klein van de achterkant

Volg zijn kruisen – een groot driehoekig bot aan de voet van de wervelkolom. Die plaatsen waarin sacrale gaten strak rijk zijn aan nerveuze uiteinden. Plot ze om op te warmen. Druk vervolgens strak op de tips van de vingers op de huid, begin met het uitgeven van de basis van de wervelkolom.

5. Navel en andere maagpunten

Volgens Chinese geneeskunde is het “Track” op de buik van een man gerelateerd aan zijn kruis.

Pompende bewegingen die langzaam twee vingers van zijn navel naar de basis van een lid passeren. Begin dan de cirkels te schilderen met je vingers rond de navel, geleidelijk steeds meer, zodat uiteindelijk alle maag. Kies deze snelheid en drukkracht zodat hij geen zoekopdracht heeft.

6. “Pnees”

Leer hier is bijzonder dun en gevoelig. Zet een man op de maag, krab voorzichtig de tegenoverliggende kant van de knieën om dit gebied op te warmen en begin dan de tong op de val te roteren.

7. Laag deel van het skiën

Halverwege tussen de hiel en het taperbeen is er een punt van grootte van de punt van de vinger waarvan de stimulatie in staat is om zijn passie te ontsteken.

Glipt met twee vingers uit de tank naar beneden naar de verdieping, gelegen net boven de hakken. Stimuleer het punt in deze verdieping ritmische pulserende bewegingen. Om sensaties te diversifiëren, kunt u deze zone van de verplaatsing van de Taal up-down likken.

acht. Zolen

Punten op de voeten zijn verbonden met andere menselijke erogene zones.

Kom naar de knokkels van de vingers van zijn hiel naar de kussens van de vingers op de benen. Begin met het wrijven van de voet van de cirkelvormige bewegingen van grote vingers. Druk sterk

, zodat hij geen grind heeft.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra