Morgen zullen er seks zijn hoe snel intieme relaties met robots op ons wachten

Morgen zal seks zijn: hoe snel we wachten op intieme relaties met robots?

Virtual Reality klopt al op onze huizen en belooft een nieuwe seksuele revolutie. Fantasize bolder — Nu in seks is mogelijk zonder uitzondering. Prachtig? Ja, maar ook onderwaterstenen zijn beschikbaar, waarschuwt Rebecca Newman

Foto: Gettyimages, Qiu Yang

De tijd gaat, alles verandert en alleen seks in ons leven blijft ongewijzigd. Manieren om elk ander plezier in bed af te leveren, verschillen weinig van de tijden van Kama Sutra (behalve voor uitzondering van de vibrator). Dat wil zeggen, voor meer dan tweeduizend jaar, reproduceren we dezelfde acties. Maar vandaag bleek volgens deskundigen de mensheid op de drempel van Grand Transformations: Nieuwe technologieën staan ​​op het punt om van seks te veranderen en hoe we met hen omgaan. Voor eens en altijd.

«Sexy revolutie komt eraan, — Ik weet zeker dat de futuroloog Graham Krington van het Consulting Company TomorrowToday.— Internet of Things (het concept van de ruimte waarin alle echte en virtuele werelden kunnen worden gecombineerd. — Bij benadering. rood.), Virtual Reality en Virtual Economy beïnvloeden veel delen van het leven van ieder van ons, inclusief het meest intieme». Met de release van de Virtual Reality Slot Oculus Rift zal de illusoire wereld aanwezig worden. En dit is geen grap en geen overdrijving. Neem een ​​neer, staande op de rand van de virtuele klif, — En je lichaam zal reageren, net alsof je op de rand van de echte klif was, dat wil zeggen, het zal een enorme hoeveelheid adrenaline toewijzen. Het effect van de complete aanwezigheid, mentale en fysieke, niet alleen graag van filmliefhebbers en gamers, maar ook opent eindeloze erotische mogelijkheden.

Wacht op het antwoord: waarom mensen steeds vaker gesprekken vermijden.

Sexy horoscoop voor juni

G. Column.: Shaho, “de methode van Chlіbli Crycht” dat.

Trouwens, in een keer was het seks dat de manier van innovatie op de hoogte was — Dit komt vandaag te wijten aan hem is er HD-televisie en internetuitzendingen. Als je partner bijvoorbeeld in een ander land woont, kun je elkaar ontmoeten in de virtuele wereld en interactief speelgoed gebruiken om liefde te maken. En je kunt ook ontdekken wat het in het echte leven nauwelijks zou gebeuren, zonder je fysieke kwetsbaarheid te voelen. Liefse produceert NORA- en MAX-gadgets, een vibrator voor haar en een stimulerende masturbator voor hem, waardoor een paar op afstand seks kan hebben — Skype of FaceTime gebruiken. Gadgets zijn via draadloos verbonden; druk, kracht en ritme, waarmee het NORA gebruikt, wordt door maximaal verzonden. Nu is het bedrijf van plan om gadgets te ontwikkelen voor een betere integratie in de illusoire wereld. «Het gebeurt, het paar is in bijna alles tevreden met elkaar, maar een van de partners deelt de fantasieën van een ander niet. Virtual Reality zal een uitstekend compromis zijn en helpt de fantasie op de veiligste manier te belichamen», — HEBBOEKEN DIRECTOR VAN DE MARKETER VAN MARKETER LOVENSEEN EDDIE OLIVARSE.

Huwelijk zonder verplichting: waarom de wereld populair is.

G. Column.: Iemand hield van “Vanniya” seks і А а bdsm.

Sexy horoscoop voor maart

Het is opmerkelijk dat de nieuwe cyberritie in die tijd wordt gecreëerd wanneer vrouwen moedig hun verlangens verklaren. Kan een imaginaire wereld de eerste seksuele ruimte worden die zich even gericht op vrouwen en mannen? Of helemaal niet wie ze zouden zijn en wat ze ze prikkelen?

Nieuwe technologieën en seks zijn geïnteresseerd in vrouwen, niet minder dan mannen. Bijvoorbeeld, liefhebbende producten kopen overwegend vrouwen. TRUE, het meest seksuele speelgoed is praktisch niet veranderd sinds de uitvinding van vibrators artsen van het Victoriaanse tijdperk om medische zorg te bieden aan vrouwen die last hebben van angst en kwaal, «hysterische paroxysm» (orgasme), dat als gezond werd beschouwd. Slechts een eeuw later begonnen bedrijven innovatieve alternatieven te produceren, zoals clitime stimulant met twee hoofden vormen 2 Jimmyjane of die lijkt op een marine-kiezelsteenvibrator NEA LELO.

Vandaag in Londen werkt Mysteryvibe aan het maken van Crescendo — vibrator die de vorm aanneemt die u nodig hebt. In de Silicon-vallei van Sunny Allen vond Bum — Vibrator met ingebouwde druksensor en beweging om de mate van uw plezier te bepalen en de gewenste stimulatie-intensiteit te verhogen (het reageert op een van uw wens). In Colorado creëerde een van de mede-oprichters Orgasmatronics Alexander Ars X2 Orgasmatron — Een speeltje met een ronde basis in de vorm van een bol die is ontworpen om de hele clitoris te stimuleren. «Zo’n gadget geeft mensen de mogelijkheid om te begrijpen dat de clitoris — het is meer dan alleen een buitenlichaam, — Legt ARS uit. — Is het goed dat seks snijdt met technologieën? Zeker! Nu is onze kennis van menselijke anatomie en opwinding veel breder dan tien jaar geleden. In de komende jaren denk ik dat het aantal virtuele en interactieve seksuele gadgets aanzienlijk zal toenemen. We observeren al groeiende interesse in alle vormen van elektronische speelgoed vanaf de zijkant van alle geslachten».

Beantwoord vragen over seks die je verlijpt.

G. Column.: Yak, ik liep geen gekleurd uur uit.

“En het is allemaal?”: Wat moet mensen niet vertellen na seks.

Inspireren? Maar de medaille heeft een achterkant. Futuroloog Yen Pearson voorspelt: tegen 2025 zullen mensen seks hebben met robots kamagra goedkoop, en tegen 2050 zal deze trend prevaleren over seks onder mensen. Klinkt onwaarschijnlijk? Hij legt het uit als: Omdat we robots in het huishouden gebruiken en we hebben «Slim» Sexy speelgoed, het is niet moeilijk om je voor te stellen dat ze samen kunnen worden gecombineerd. «Al nu voelen we sympathie voor levenloze objecten — Denk aan R2-D2. Stel je nu voor dat je een robot hebt gecreëerd die is geprogrammeerd om aan al je vereisten te voldoen, je net zoals een andere persoon zou doen, of beter. En alles — Je kunt het huis niet verlaten».

Het is niet bekend hoe snel we seks hebben met robots, maar de campagne tegen het creëren van seksrobots bestaat al. Ze werd geïnitieerd door Dr. Kathleen Richardson, een specialist in het bestuderen van robots en een leraar ethiek aan de Universiteit van De Montfort. «Seksrobots — bijproduct van de markt van seksuele diensten en ongelijkheden tussen mannen en vrouwen. Seks wordt gebruikt als een vorm van geweld tegen vrouwen. Fantasie over seksrobots toont een nieuw niveau van controle: een machine die niets zal zeggen als reactie», — Volgt Dr. Richardson. Naar haar mening blijft een persoon een persoon als gevolg van relaties met andere mensen. «In de buurt die dag, wanneer een relatie met de machines zal komen om de echte relatie te vervangen, en dit zal leiden tot vervreemding en isolatie van ons van elkaar».

Dezelfde virtuele realiteit is ook gevaarlijk, consideert consultant over relaties van Wenen Rammal. «In de titel Oculus Rift heel precies gekozen voor het woord Rift — https://shop.berkahchicken.co.id/2022/09/overseas-women-intended-for-marriage/ kloof, split. Virtual Reality creëert een kloof tussen het lichaam en de ervaring, wat absoluut in strijd is met seks. Ja, vrouwen kunnen vrijwel met de manifestatie van seksualiteit experimenteren, waarvoor ze nauwelijks zouden durven in de slaapkamer. Maar als een kloof overblijft tussen virtuele en lichamelijke ervaring, en geen symbolische rand, dan is wat het punt is? Er is niets goeds in Sailor Moon in Virtual Reality en een log in bed. We leven wezens in de echte wereld, en we moeten de verantwoordelijkheid nemen voor uw levenservaring in werkelijkheid».

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra