Marry je meesteres

«De situatie is dit: Mijn man en ik zijn getrouwd geweest, 3 jaar geleden, begon hij zijn minnares, beschouwt zichzelf als mega sluw en denkt dat ik niet weet over iets. Al die jaren wacht ik erop als hij opkomt, maar blijkbaar zal hij het niet verlaten. De vraag is waarom hij dan bij me woont? Hij kan niet zonder haar dag leven, elke dag lijkt het met haar, zijn werkschema is gratis en maakt een halve dag om rond te hangen, en in de avond, als een geschatte familie man, hij is thuis. Ik wilde hem honderd keer zeggen kamagra oral jelly dat ik alles weet en verdrijf. Maar ik kan het niet, onze dochter houdt waanzinnig. Hoe te Vader, ik heb er geen klachten over. De houding tegenover mij is niet veranderd, alles respecteert ook, gehoord, attent. Wat is er aan de hand?!»

Dit is een kreet van een ziel van een van de forums.

Vrouw begrijpt oprecht niet waarom haar man niet naar zijn Meesteres gaat, als ze van haar houdt. En het is vrij eenvoudig – Een man houdt echt van de huidige situatie en van huis, het zal nooit weggaan. Zoals de meeste anderen die verlieten.

Laten we nadenken, wie is zo’n vrouw?

Dit is een vrouw die de mens ooit hield, en misschien is het nu van. Ze behoudt waarschijnlijk de sporen van hun vroegere schoonheid, maar het leven en jaren deden het fatsoenlijk. Ze heeft altijd veel zorgen, want op haar schouders een huis en kinderen (tegelijkertijd werkt ze ook), ze wordt vaak moe en gebeurt in een slecht humeur.

En wie is zo’n meesteres?

Een jonge, mooie vrouw die erom geeft, ziet er altijd goed uit, ze wordt niet belast met zorgen en problemen

, ze verheugt zich gewoon het leven en klaar voor alles voor haar nieuwe man. Het heeft goede seks met haar. Het zijn altijd nieuwe sensaties die niet van de vervulling van echtelijke schuld met zijn vrouw houden. Vaak komen vergaderingen met haar op in onverwachte plaatsen, die helderheidsgevoelens toevoegt. Het gaat goed met haar om naar een restaurant te gaan, het is leuk om voor vrienden te overtreffen.

Ja, dit zijn stereotiepe afbeeldingen, maar met gedefinieerde (vaak zeer onbeduidende) aanpassingen beschrijven ze echt een vrouw en elke minnares. Wanneer je je twee van deze vrouwen voorstelt, wordt het duidelijk waarom een ​​getrouwde man bezweken aan de charme van Moroda en zijn vrouw veranderde.

Maar waarom hij niet weggaat, heeft ooit zijn nieuwe liefde gevonden? Waarvoor?

Het past bij alles. Vrouw wacht op een warm diner (het is erg leuk – Gedrag wat je op je wacht voor iets iets doen). Ze is al afgekapt op de ochtend van het shirt, ging naar de ouderbijeenkomst naar school en besloot de problemen van kinderen. Meesteres is klaar om zijn seksuele verlangen op elk moment te bevredigen. Kortom, het leven is geslaagd.

En nog een Nuance: Zodra de Meesteres de officiële status ontvangt, laten we zeggen, de eerste vrouw, ze probeert heel snel op het beeld van zijn vrouw en begint respectievelijk te handelen. Ze maakt meteen een man helemaal verschillende eisen, begint hem te drinken, zoals zijn vrouw deed, omdat hij nu moet.

Vergeet kinderen niet. Immers, het verlaten van zijn vrouw, kun je zijn bestaan ​​over het algemeen vergeet. Met kinderen zal zo’n focus niet passeren. Ik begrijp dat er freaks zijn die rustig kinderen gooien en later weten dat ze niets willen.

Maar het zijn nog steeds eenheden. Meestal probeert een man relaties te onderhouden, en niemand heeft alimentatie geannuleerd. En dit creëert allemaal extra problemen.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra